Batman'da yaşayan 55 yaşındaki Osman Akın'ın geçmeyen hıçkırık nöbetleri hayatını kabusa çevirdi. Akın, hıçkırık nedeniyle yemek bile yiyemiyor.
Batman'da yaşayan Osman Akın, 18 aydır geçmek bilmeyen hıçkırık nöbetiyle mücadele etmeye çalışıyor.
Gittiği hastanelerden sonuç alamayan Akın, hıçkırık nöbetleri nedeniyle kendini yorgun, bitkin hissediyor. Hatta yemek yerken bile güçlük çekiyor.
Evli ve 5 çocuk babası Osman Akın’ın hayatı, 1,5 yıl önce başlayan hıçkırık nöbetleri yüzünden kabusa döndü.
Aralıklı hallerde süren nöbetler nedeniyle yemek yiyemeyen, yorgun ve bitkin düşen Akın’ın rahatsızlığı, başvurduğu hastanelerde de tedavi edilemedi.
Ailesinin de kendisinin durumu nedeniyle yıprandığını ve hastanelerde kendisiyle ilgilenmek zorunda kalarak yorulduklarını belirten Akın, hıçkırık rahatsızlığından kurtulmak için yardım bekliyor.
"1 HAFTA DURUYOR 1 HAFTA DURMADAN DEVAM EDİYOR"
Hıçkırık nöbetleri başladıktan sonra yaşadıklarını anlatan Osman Akın, “Hıçkırık nöbetlerim 1,5 yıl önce başladı. Ondan sonra devam etti. Bir hafta duruyor, bir hafta devam ediyor. Hıçkırık nöbeti geldiği zaman hiç durmuyor. Bir hafta boyunca durmuyor. O süre zarfında yemek fazla yiyemiyorum. Ondan sonra ben çok kusuyorum. Çok halsiz oluyorum. Midem ağrıyor. 1,5 yıldır bu hıçkırık nöbeti beni mahvetti. Ben bu hıçkırıktan kurtulmak istiyorum. Bunun için çok hastaneye gittim ama bir sonuç alamadım. Hastanede bir sürü film çekildim. Bir sürü tahliller yaptım. Kan tahlili yaptım. Daha bir çözüm bulamadılar. Ben bu hıçkırıktan kurtulmak için yardım istiyorum. Bu hıçkırık nöbetleri beni çok yoruyor. Bu hıçkırık yüzünden benim ailem de sefil oldu. Sürekli hastanedeyiz. Benimle uğraşıyorlar" diye konuştu
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.