• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

306 km yol geldi, hayatı kabusa döndü! ‘Rezervasyon olmadığını öğrenince şüphelendim’

Defne

Forum Üyesi
6964a5fe2c06cab90313b029.jpg

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde yaşayan işçi emeklisi 2 çocuk babası Mustafa Bulut, nakit ihtiyacı için 7 şehirdeki devre tatil haklarını 1 milyon TL’ye satmak için internetten ilan verdi. Bulut, kendisini telefonla arayıp, emlakçı olduklarını ve müşteri bulduklarını söyleyen 2 kişiyle görüşmek üzere 6 Ocak’ta Bursa’ya geldi.

İlginizi Çekebilir

Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden otomobille aldıkları Bulut’u İznik ilçesine götüren şüpheliler, yolculuk sırasında, devir işlemlerini hızlandırmak için hesap limitlerini kontrol etme bahanesiyle cep telefonunu alarak, açık olan mobil bankacılık uygulamasından kendi hesaplarına 245 bin lira havale yaptı. Sonra da ertesi gün devir işlemlerini yapmak üzere buluşmak için anlaşıp, konaklaması için rezervasyon yaptırdıklarını söyledikleri otelin önünde bırakıp otomobille uzaklaştı. Otele giren Bulut, adına herhangi bir rezervasyon bulunmadığını öğrenince dolandırıldığını anlayıp, şikayetçi oldu.

6 kilo altını çaldı, Iğdır’dan Van’a gidip araç aldı! Şaşkına çeviren ifade: ‘Gördüm ve girmek istedim’

‘LİMİTLERE BAKMAK İÇİN TELEFONUMU ALDILAR’

Devre tatil satmak için 306 kilometre yol gelerek, dolandırılıp, sokak ortasında bırakılan ve memleketine geri dönen Mustafa Bulut, “Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde devre tatil ilanı verdim. Beni arayan şahıslar, ‘Müşteri var, emlakçıyız’ dediler. Pazarlık yaptık, anlaştık. Devir işlemleri için Bursa’ya çağırdılar. Otobüsle geldim. Geç geldiğim için beni otele yerleştireceklerini söylediler. Yolda giderken, ‘İşlemleri hızlandırmak için limitlere bakalım’ dediler. Telefonumu aldılar. O sırada cep bankacılığım açıktı. Hesabımdan 245 bin lira havale yapmışlar” dedi.

6964a61c2c06cab90313b02b.jpg

‘REZERVASYON OLMADIĞINI ÖĞRENİNCE ŞÜPHELENDİM’

Ertesi sabah buluşmak için ayrıldığı kişilerin dolandırıcı olduğu, otele girdiğinde anladığını söyleyen Bulut, “Otelin önünde indirip, aniden uzaklaştılar. Otele sorduğumda rezervasyon olmadığını öğrendim. Şüphelenip kartlarımı ve hesaplarımı bloke ettirdim. Havale işlemine de bloke konuldu. Polise gidip ifade verdim. Kameralardan sabah kullanılan araç ve sahibi tespit edildi. Bana gösterilen şahsı teşhis ettim. Ayrıca telefonuma işlem yapıldığına dair mesaj da geldi” diye konuştu.

Gizlenen Osmanlıca mektup teslim edildi: Çocukken verilse daha mutlu günlerim olabilirdi

Polis, şüphelilerin kimliğini belirlemek için çalışma başlatırken, Mustafa Bulut’u rezervasyon yaptırdıklarını söyledikleri otelin önüne bırakan şüphelilerin otomobille uzaklaştıkları anlar güvenlik kamerasına da yansıdı.

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.