Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Beşiktaş’ın unutulmaz isimlerinden Atiba Hutchinson, The Obi One Podcast kanalına verdiği röportajda Türkiye’de geçirdiği yılları anlattı. Siyah-beyazlı taraftarlara övgüler yağdıran deneyimli futbolcu, kulübün kırılma anlarını ve kariyerindeki en özel şampiyonluğu detaylarıyla paylaştı.Türkiye’deki en iyi taraftarBeşiktaş taraftarının Türkiye’de bir numara olduğunu vurgulayan Hutchinson, “Beşiktaş’ta çılgınca bir 10 yıl geçirdim. Böyle taraftarların önünde oynamak inanılmaz. Sahip oldukları tutku gerçekten muhteşem. Stadyumda topa ilk kez vurduğum andan itibaren bu bambaşka bir seviye dedim. Beşiktaş taraftarı Türkiye’deki en iyi taraftar, bir numara onlar.” ifadelerini kullandı.''İşler orada değişmeye başladı''Takımın iyi olduğu dönemde yapılan transfer tercihlerine değinen Atiba, “Çok iyi bir takım olduğumuz dönemde biraz yolumuzu kaybettik. Gidip daha büyük, daha isim oyuncular aldık. O an gerçekten ihtiyacımız olan şey bu değildi. Aslında yapmamız gereken, o yapıyla devam etmek ve onun üzerine inşa etmekti. Bence işlerin değişmeye başladığı nokta orasıydı.” dedi.''Her kesimden saygı gördüm''Türkiye’de rakip takım taraftarlarından da saygı gördüğünü belirten Hutchinson, “Sokakta yürürken Fenerbahçe taraftarları gelip seninle fotoğraf çekilmek istiyorum diyor. Her zaman bana bir futbolcu olarak saygı duyduklarını, Türkiye’ye kattıklarımı takdir ettiklerini söylediler. Bunun için minnettarım.” şeklinde konuştu.''En özel şampiyonluk sonuncusuydu''2020-2021 sezonunda kazanılan şampiyonluğun kariyerindeki yeri hakkında konuşan Atiba, “Beşiktaş ile kazandığım en özel şampiyonluk sonuncusuydu. Baskı çok fazlaydı, kaptan olarak ilk yılımda bu başarıyı yaşadım. Şampiyonluğu son maçın son 20 dakikasında kazandık. Bu yüzden en özeli oydu.” ifadelerini kullandı.AjanssporHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..