• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

"Babanın hayrına yardımcı olacağım" dedi, 770 bin lira dolandırdı

baba

Forum Üyesi
AW617180_03-716226.jpg

Bursa'da görev yapan bir öğretmen, kendini jandarma karakol komutanı olarak tanıtan kişi tarafından "Babanın hayrına sana yardımcı olacağım" denilerek 770 bin lira dolandırıldı.

Alınan bilgiye göre Osmangazi'de anaokulu öğretemenliği yapan Gülcan Aktulu, sosyal medya üzerinden tanıştığı biriyle telefonda görüşmeye başladı. Kendisini jandarma karakol komutanı olarak tanıtan şüpheli daha önce Adıyaman'ın Kahta ilçesinde görev yaptığını ve Aktulu'nun babasıyla da aynı kurumda çalıştığını söyledi. Şüpheli Aktulu'yla yaptığı görüntülü görüşmelerde askeri üniforma giyerek ve Türk bayraklı resmi bir arka planda bulunarak Aktulu'nun güvenini kazandı.

"SENİ EV SAHİBİ YAPAYIM"
Aktulu'nun da o dönem ev sahibiyle ciddi sorunlar yaşadığı ve tehdit ve baskılar gerekçesiyle de polise başvurduğu öğrenildi. Şüphelinin ise bu durumu fırsata çevirerek, "Seni bu ev sahibinden kurtarayım, önce ev sahibi yapayım" diyerek hem güven verdiği hem de evlilik vaadi verdiği öğrenildi.

Şüphelinin yönlendirdiği bir emlakçıyla iletişime geçen Aktulu'nun, konut alımı için toplam 770 bin TL teslim ettiği ve para tesliminin hemen ardından şüphelinin ortadan kaybolduğu öğrenildi. Şüphelinin ortadan kaybolmasıyla dolandırıldığını anlayan Aktulu, emniyete başvurdu ve olayla ilgili şüphelilere yönelik geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

GÖRÜŞMLERDE ÜNİFORMA GİYİYORDU
Gülcan Aktulu, olayı ve şüphelinin olayı en ince ayrıntısına kadar planladığını ise yaptıkları görüntülü konuşmalar üzerinden şöyle anlattı:

“Görüşmelerde üniformasının üzerinde üç yıldızlı apolet vardı ve üzerinde Özdemir yazıyordu. Arkada Türk bayrağı var. Bir jandarma karakolu, resmî bir makam. Görüntüyü durduruyor. ‘Bir sessiz kal’ diyor. Yanına gelen bir asker… Orada kamuflajını görüyorum, imza atıyor. Tamamen böyle bir tezgâh. Benim evlenme niyetimi biliyor, o yüzden bana yalan söyleyip, babanı da tanıyorum diyip babamın hatrı için bana yardım edecekmiş. Bana ev alacak diye hesabımdan 770 bin lira çektirip beni dolandırdı."

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.