Beşiktaşlım
Forum Üyesi
İşte Kaya Çilingiroğlu'nun TRT Spor'daki demeçleri:''Beşiktaş’ın Divan Kurulu'nda açıklanan toplam borcu 22 milyar 531 milyon TL. Çok mu size göre?''Kaya Çilingiroğlu: ''Bana göre az. Yani normalde Beşiktaş’ın son 22 senelik yönetimine baktığın zaman, borcunun 80 milyar falan olması, Beşiktaş takımının da ikinci kümede falan olması lazım. Yani ancak bir takım, uzun yıllar bu kadar zarar verebilir; seçilmiş başkanlar tarafından.Şöyle söyleyeyim: Bana göre Beşiktaş’a tarihin en büyük kötülüğünü Serdar Bilgili yapmıştır. Hâlâ nedenini bilmediğimiz o ani gidişi var ya, meşhur… Kimse hâlâ nedenini bilmiyor. Gittikten sonra yönetimde zaten bu işe çok hevesli iki tane başkan adayı vardı. Onların bu işe atlayacağının farkındaydı; atladılar.Yıldırım Demirören, Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi, Hasan Arat ve şimdiki başkan… Beşinden 4,5 başkan çıkmaz. Çok net söylüyorum: Bu takım ancak bu kadar kötü yönetilir. Bu takımın bu kadar kötü yönetilmeye rağmen bu borçla ve bulunduğu konumla hâlâ ayakta olması, bence çok iyi.Buradaki en büyük hata genel kurulun. Kim yakışıklıysa, o gün kim güzel konuşuyorsa ona oy verdiler. Kimden menfaatleri varsa ona oy verdiler. Aha size Beşiktaş.Beşiktaş camiasını bitirdiler. Seyirciyi küstürdüler. Maça gitmiyor insanlar. Beşiktaşlının bir tane sloganı vardır: 'Biz sevinmek için sevmedik' derler. Çarşı’yı bilmeyenler gitsin baksın. O ruhu, o duyguyu bile kaybetti Beşiktaş. Hani Beşiktaş’a eskiden '2,5 takım kaldı' lafları vardı ya… O bile kalmadı artık, maalesef.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..