Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Ertem Şener: ''Beşiktaş'ta Salih Özcan, Hadjam, Jorgensen, Lucas Piton, Thilo Kehrer, Emanuel Agbadou, Kinky, August Priske ve Luis Henrique isimleri geçiyor. Ben Beşiktaş yönetimine sesleniyorum. Bu isimlerin içerisinde öyle bir isim var ki, Priske, siz deyin Sörloth ben diyeyim Osimhen. Siz deyin Onuachu, ben diyeyim Haaland, çok acayip bir futbolcu, çok özel bir oyuncu.Evet, abartıyorum Haaland'lar falan filan ama yeni bir Sörloth arıyorsanız, Beşiktaş yönetiminin bu oyuncuyu, Belçika doğumlu, Genk doğumlu, Danimarka milli takımında oynayan Priske'yi almasından yanayım. Çok şiddetle tavsiye ediyorum. Kehrer, çok önemli bir oyuncu, tavsiye ediyorum.Hadjam, sol bek için çok acayip olur. Beşiktaş, Salih Özcan'la da orta sahada bir dinamizm yaşar. Kaleci Jorgensen, evet, Manchester City maçında oynadı ki bana göre yediği gol hatalıydı. 'Keşke bir hatalı gol daha yeseydi'. Bu transferler çok etkili olur. Schjelderup da Beşiktaş'a şurup gibi gelir. Benficalı Schjelderup, Nordsjaelland maçını anlatmıştım, çok özel bir oyuncu.Bu isimlerle Beşiktaş ikinci yarıda gelecek yıllarını kurtarır. O kadarını söylüyorum. Çok başka bir seviyeye çıkar.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..