• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda usulsüzlük yapıldığı iddiasına ilişkin davada İmamoğlu savunma yaptı

Defne

Forum Üyesi
696625ac9968c6ee7fa46d91.jpg

Ankara 26. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, bazı sanıklar ve avukatları hazır bulundu.

Mahkeme hakimi, dosyaya gelen evrakı okuduktan sonra sanıklara savunma yapmaları için söz verdi.

Başka bir dosyadan tutuklu olan ve duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katılan CHP Parti Meclisi Üyesi sanık Baki Aydöner, tanık beyanlarının gerçeği yansıtmadığını savunarak, "Bugüne kadar görev aldığım hiçbir şeyle böyle bir suçlamayla karşılaşmadım. Ben kendi hayatımı neden riske atayım, 15 yıllık partili hayatıma neden leke süreyim? Bana ne kim genel başkan, bana ne kim olmuş." dedi.

İlginizi Çekebilir

Tanık Tolga Erdoğan'ın İstanbul il kongresinde delegelerin tercihini etkilemek için "market kartları dağıttığı" iddiasının gerçeği yansıtmadığını savunan Aydöner, söz konusu iddialar için İstanbul'daki soruşturmada takipsizlik kararı verildiğini belirtti.

Aydöner, sosyal medyada kendileri hakkındaki paylaşımlara değinerek, "Ben bu çirkin ifadeleri şikayet ettim ama hiçbir şey yapılmıyor. Bizim lekelenmeme hakkımız yok mu? Bizim ailemiz yok mu? Bu vicdansızlar yüzünden bugün burada yargılanıyoruz." dedi.

Başka bir dosyadan tutuklu sanık Ekrem İmamoğlu da duruşmaya SEGBİS ile bağlanarak savunma yaptı.

Yargının ve mahkemelerin meşgul edildiğini öne süren İmamoğlu, bu durumun "utanç verici" olduğunu söyledi.

CHP kurultayının şeffaf bir şekilde yürütüldüğünü savunan İmamoğlu, delegeleri etkileme gibi bir durumun söz konusu olmadığını, kendisine divan başkanlığını teklif eden ismin ise Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu beyan etti.

İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ile yapılan görüşmelerin kamuoyuna yansıdığını ve konuşmanın içeriğinin çekilme durumu üzerine değil, kurultayın sakince geçmesine yönelik olduğunu söyledi.

Kartal Anadolu Adliye'sinde silahlı saldırı! Savcı, kadın hakimi vurdu

Ekrem İmamoğlu, şunları kaydetti:

"Mahkemeyi asla meşgul etmeyecek olan seviyesiz ithamlardır bunlar. Delegenin özgür iradesiyle hayata geçirilen bir gündür. Sonradan kurgulu olan anlatıların ne hukuki ne de siyasi bir karşılığı vardır. Hukuki temelden yoksun iftiraları şiddetle reddediyorum. Gerçeğin olmadığı bir senaryonun ayakta kalması mümkün değildir. Yaşadığımız siyasi, bir yargılama süreci içinde, yargı tacizi altında, tecridi yüksek bir cezaevinde 2,5 metrekarelik bir SEGBİS odasından avukatımızın yanımızda bulunmasını talep ettim. Ancak 'böyle bir uygulamamız yok' dendi. Ben de duruşma salonunda olmayı istedim. Bütün mahkemelerde hakimlerin, heyetlerin değiştirildiği uygulamalara maruz kaldığımızı siz de takip ediyorsunuz. Burada avukatımın da bizimle birlikte olmasını sağlamanızı isterdik adil yargılanma hakkı için. Muhataba alınmayacak, seviyesiz, mesnetsiz ve ne yazık ki bugünkü siyasi iktidarın organize ettiği işlerin çerçevesinde oluşan bu mahkemelerde avukatlarımızın yanımda olmasını beklerdik. Bu yargılamanın bir an önce sanık olarak bulunan arkadaşlarımın beraati ile sonuçlanmasını diliyorum. Bundan sonraki duruşmalara da katılmak istemiyorum."

Uyuşturucu operasyonunda yeni dalga! Oktay Kaynarca ve Emel Müftüoğlu dahil 6 gözaltı

Duruşmaya, sanık beyanlarıyla devam ediliyor.

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.