Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Duhuliye;Beşiktaş GAİN derbi maçta Fenerbahçe'ye yenilerek yenilmezlik serisini sona erdirmiş oldu. Genel anlamda derbi maçını değerlendirir misiniz?, bu yenilgi moral, motivasyon açısından 6 Ocak EuroCup karşılaşmasındaki Ratiopharm ULM maçını olumsuz anlamda etkiler mİ?Ahmet Kandemir;Öncelikle çok güzel maç oldu. Beşiktaş GAİN zaten son haftada Aliağa maçında da çok zorlanmıştı. Netice olarak bir kadronun, tüm sezon aynı ritimde oynaması, aynı tempoda oynaması, aynı formda kalması kolay bir şey değil. Dönem, dönem inişler, çıkışlar olacaktır ki, Beşiktaş GAİN özellikle lige çok iyi başladı. Fenerbahçe maçında ki 3. periyotta karşılık veremeyince, Fenerbahçe kontrolü aldı ve maçı kazandı. Üçüncü ve dördüncü periyot çok rahat oynayarak kazandı. Tabi bu sonuç olarak, bu atmosferde açıkcası ben Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ın yarattığı bu atmosferde kolay kazanacağını düşünmüyordum. Beşiktaş lider olarak hala devam ediyor şansı, o yüzden ligde kaybedilecek maçlar telafi edilebilir durumdadır ama Beşiktaş'ın tabiki Eurocup hedefi var. Eurocup hedefi olduğu için Eurocup'a konsantre olması lazım. Bu seviyede ki takımları, bir mağlubiyetin bir sonraki maça çok fazla taşınacağını düşünmüyorum. Her maçın kendine göre değeri var, o yüzden onun farkındadırlar ki nitekim Beşiktaş zaten özellikle Eurocup'ta deplasmanlarda çok zorlanan ekip görüntüsü verdi. Kendi evinde çok rahat kazandı ama deplasmanlarda ya kaybetti ya da kazandığı maçları çok zorlanarak kazandı.O yüzden bu Eurocup seviyesindeki deplasmanlardaki oyun sistemini geliştirmesini düşünüyorum.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..