Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Neo Spor'da konuşan Serkan Akkoyun'un değerlendirmeleri şu şekilde...Serkan Akkoyun: ''Mert Günok... Kaptanlığa alındı. Sonra da kadroda düşünülmüyor artık, değil mi? Ersin oynuyor.1 - Teknik bakalım:Ersin'in Mert'in yerine oynaması bir fark yarattı mı? Hayır. Peki, hadi teknik olarak Ersin'le oynamak istiyorsun. Hiçbir şey diyemezsin. Peki Mert Günok'un diğer oyuncularla kıyasladığımızda bu kadar itibarsızlaştırılması doğru bir akıl mı? Ya bu adam daha geçen yaz Avrupa Şampiyonası'nda bizi yarı finale getirmedi mi? Milli takım kaptanlarından biri. Bugün Uğurcan'a bir şey olsa tabloya baktığımızda kaleye kimin yazacaksın? Ya Altay'ı yazacaksın ya Mert'i yazacaksın, ya Muhammed'i yazacaksın. Berke de trip attı, gitti. Bunu da geçtim. 2 - Performansa dayalı bakalım:Tamam oynatmıyorsun. Abi bu kadar yok sayma, bu kadar itibarsızlaştırma olmamalı. Bunu da şu yüzden söylüyorum. Rafa Silva diye bir oyuncu var değil mi Beşiktaş'ta? Küstüm, oynamıyorum. Antrenmana çıkarım, maça çıkmam.' diyor. Sergen Yalçın çıkıyor, diyor ki 'İşte oyuncu bize geldi, oynamak istemediğini söyledi.' Biz de oynatmadık, dedi. 'Yarın oynamak istiyorum derse, oynatırız.' diyor Rafa Silva ya. Bir Portekizli oyuncuya, bilmem 10 küsur milyon maaş alan bir Portekizli oyuncuya, 30 yaşında bunu yaparken senin kaptanın, en az gol yediğin sezonlardaki en iyi oyuncun, Mert'le şampiyonluklar kazanmaya oynadığın oyuncu. Milli takımın en iyi oyuncularından birisi vs. Bir anda kaptanlığı alıp atıl duruma getiriyorsun ve Rafa Silva'ya 'İsterse oynar, istemezse oynamaz. O ne derse o olur.' diyorsun. Mert bütün sorunların sebebiymiş gibi davranıyorsun. Beşiktaş'ta yönetimin ve bence Sergen Yalçın'ın da burada bir hatası, büyük bir hatası var.''duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..