Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Neo Spor'da konuşan Serdar Ali Çelikler şunları söyledi.''Mert Günok’un sözleşmesi de karşılıklı olarak feshedildi. Fenerbahçe transfer oldu. Necip Uysal ise, “Ben başka bir takıma gitmeyeceğim. Futbolu bu forma altında bırakacağım. Sezon sonuna kadar kulübüm nerede isterse orada çalışmalarıma devam edeceğim ve futbolu Beşiktaş’ta bitireceğim.” dedi. Akla gelen soru şu: Rafa Silva bu kadar disiplin problemi yaşarken kadro dışı kalmazken, Necip Uysal bu muameleyi hak etti mi? Mert Günok camia evladı olmayabilir ama Necip Uysal bu kulübe yıllarını vermiş bir isim. Ne düşünüyorsunuz?''Serdar Ali Çelikler: ''Necip’in ahı tutar. Beşiktaş demek Necip demektir. Necip’i bu zamana kadar gönderebilirdin. 'Necip artık iyi bir futbolcu değil' denilebilirdi. Bunların hepsi olabilirdi. Sözleşmesinin bitmesine bir yıl daha var. 2027’de 'Necipciğim, biz o bir seneyi vermeyeceğiz sana. Gel, sezon sonu sana güzel bir jübile yapalım.' denilebilirdi. Bu yakışırdı. 'O bir senenin parasının da yarısını verelim' denilebilirdi. Ama 'Sezon sonuna kadar idare et, sonra güzel bir jübileyle ayrılalım.' denebilirdi. Böyle bir ayrılık Necip’e yakışırdı. Ben bu yapılanı çok yanlış buluyorum. Necip konusunu ve bu süreçte hem Sergen Yalçın’ı hem de başkanı çok eleştiriyorum. Necip ne yapmış olabilir? Gidip 'Bu Sergen hoca ile olmaz' mı demiştir? Takımı mı karıştırmıştır? Oynamayınca problem mi çıkarmıştır? Bunların hiçbirini yapmayacağını biliyoruz. 20 senedir tanıyoruz Necip’i. Hiçbir takım arkadaşıyla, hiçbir başkanla, kimseyle problemi olmamış bir oyuncu. Hatta Ahmet Nur Çebi, 'Feda döneminde futbolculardan indirim istedik, bir tek Necip kabul etti.' demişti. Necip’in ahı tutar, bana inan. Bu çok yanlış bir karardır. Sezon sonu 'Artık seninle yolları ayıralım. Sakatlıktan sonra dönemedin, hoca da seni düşünmüyor. Bir yıl daha kontratın var ama bunun yarısını verelim, sana güzel bir jübile yapalım.' dersin ve ayrılırsın. Ama bu şekilde ayrılmak doğru mu? 'Kulübüm nerede isterse orada çalışırım” diyen bir insana bu yapılmamalıydı. Telefonlara çıkmamak, iletişim kurmamak Beşiktaş’ın kulüp genetiğine çok uzak şeylerdir. Necip’le iki-üç yıl önce yollar ayrılabilirdi. Ama bu yaşa gelmiş bir oyuncu daha fazla saygıyı hak ediyor.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..