• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Okulda akran zorbalığı. 9 yaşındaki çocuk arkadaşının kolunu kırdı

baba

Forum Üyesi
Okulda akran zorbalığı. 9 yaşındaki çocuk arkadaşının kolunu kırdı

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde 9 yaşındaki bir çocuk, iddiaya göre 8 yaşındaki arkadaşının kolunu iki yerinden kırdı. Çocuğun "Beni öğretmene şikayet ettiği için intikamını aldım." dediği ileri sürüldü.

haberlerine bir yenisi bu kez İstanbul'dan eklendi. Geçtiğimiz ay Büyükçekmece ilçesi Tepecik'te bulunan bir ilkokulda iddiaya göre 8 yaşındaki Y.K.Ş., bir süredir kendisini rahatsız eden 9 yaşındaki çocuk tarafından dövüldü.

ÇOCUĞUN KOLU İKİ YERİNDEN KIRILMIŞ

Çocuğun kolunun iki ayrı yerden kırıldığı öğrenildi. Öğretmenlerin Y.K.Ş.'nin ailesini arayıp "Oğlunuz arkadaşıyla kavga etti duvara çarptı." dediği iddia edildi. Oğlunu okuldan alıp hastaneye götüren anne Songül Gökdemir, oğlunun kolunun iki ayrı yerinden kırıldığını öğrenip ameliyata alınacağını duyduğunda şoke oldu.

AİLE ŞİKAYETÇİ OLDU, SAVCILIK “KOVUŞTURMAYA YER YOK” KARARI VERDİ

Konuyla ilgili anne Gökdemir savcılığa giderek şikayetçi oldu. Savcılıktan ise "Söz konusu suça sürüklenen çocuğun yaşının 12'den küçük olduğu gerekçesi ile kovuşturmaya yer yoktur." kararı çıktı.

ÇOCUK TEKRAR AMELİYAT OLACAK

Anne Gökdemir karara itiraz ederken saldırıya uğrayan çocuğun ise haftalardır okula gidemediği belirtildi.

Çocuğun 2 hafta sonra ise platinlerinin çıkarılması için yeniden ameliyata gireceği de öğrenildi.

“ÖĞRETMENE ŞİKAYET ETTİĞİ İÇİN KIRDIM” DEMİŞ

Okulun ve karşı tarafın ailesinin şikayetten sonra eve geldiğini ifade eden anne Songül Gökdemir "O gün öğrenci geçmiş olsun diye geldiklerinde sordum. Sabah öğretmene şikayet ettiği için intikam almış. Bana böyle söyledi. Kolunu çeviriyor arkaya doğru. Zaten çığlık çığlığa bağırıyor. Oğlumun arkadaşları geliyor. Kamera kayıtları yok çünkü kameranın görmediği yerde olmuş denildi." iddiasında bulundu.

AKRAN ZORBALIĞI 14 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU, YATAĞA MAHKUM ETTİ

Çanakkale'nin Biga ilçesinde İÇDAŞ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yaşanan akran zorbalığı da, 14 yaşındaki bir çocuğun

Geçen 25 Eylül'de meydana gelen olayda, iddiaya göre "Ayağına basma" tartışması yüzünden sınıf arkadaşı Y.C. tarafından öldüresiye dövülen Murat Duha Yıldız, ağır beyin hasarı aldı.

Yıldız'ın Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Hastanesi Fizik Tedavi servisinde tedavisi sürüyor.

EĞİTİM İZLEME RAPORU'NDA ÇARPICI VERİLER

Akran zorbalığı her geçen gün artıyor.

'na göre, Türkiye'de ebeveynlerin yüzde 68’i kendi veya çevresindeki bir çocuğun zorbalığa uğradığını belirtiyor.

Verilere göre, her dört çocuktan biri zorbalığa uğrarken 800 bin çocuk eğitim hayatının dışında kalıyor.

AKRAN ZORBALIĞINA KARŞI ÖNLEM

Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) akran zorbalığını ve akademik uyum sorununu engellemek için hazırlığında. Buna göre, okul içi yaş farklılıklarını en aza indirmek için okula başlama yaşı yeniden düzenlenecek. 69 ay olan ilkokula başlama yaşının 72 aya çıkarılması gündemde.

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.