• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Papanikolaou: ''Beşiktaş maçını kazanmayı ümit ediyoruz.''

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
Çaykur Rizespor Süper Lig'in 17'nci haftasında cumartesi günü saat 20.00'de deplasmanda Beşiktaş'ın konuğu olacak. Mavi-yeşilli ekip, yaptığı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam etti. Antrenman öncesinde Çaykur Rizespor'un orta saha oyuncusu Giannis Papanikolaou basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İyibir takım oyuncusu olduğunu belirten Giannis Papanikolao, "Rizespor'da ikinci yılım. Geçen sezon bir sakatlık yaşamıştım. Bu sakatlık beni uzun süre sahalardan alıkoymuştu ama şu an da kendimi iyi hissediyorum. Her zaman gelişime yer vardır. Genel olarak performansımın olumlu yönde olduğunu düşünüyorum. Takımıma yardımcı olmaya çalışıyorum ve tam bir takım oyuncusuyum. İçeride maç kazanmamız gerekiyor. Mümkün olduğunca evimizde çok maç kazanmamız gerekiyor. Geçmişte bunu başaramadık, içeride bir kale kurmamız lazım. Rize'yi bizim kalemiz haline getirmemiz lazım. Şu anda takımımız iyi gidiyor. Hem sonuçlarla hem de oynadığımız futbolla bunu gösterdiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.'MAÇI KAZANMAYI ÜMİT EDİYORUZ'Hafta sonunda Beşiktaş ile oynayacakları maçla ilgili düşüncelerini aktaran Papanikolao, "Yeni hocamızla çok fazla vakit geçirmiş değiliz ama tabii ki gördüğümüz şey daha da iyiye gidecek oyun ve spor anlamında. Geçen sene İstanbul'da büyük bir sonuç aldık. Umuyorum aynısını bu sezonda tekrarlayabiliriz. Şu anda Beşiktaş Türkiye'nin en iyi takımlarından birisi. Kolay bir maç olmayacağını söyleyebilirim ama maç içerisinde iyi fırsatlar yakalayacağımızdan eminim. Maçı kazanmayı ümit ediyoruz. Yavaş yavaş zor yenilecek bir takım haline geliyoruz" şeklinde konuştu.sondakika.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.