Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Futbolarena youtube kanalına konuşan Gökhan Dinç şunları söyledi.Gökhan Dinç: ''Sergen Hoca diyor ki, “Transferi bana bırakın, siz yapmayın.” Serkan’ı isteyen de kendisiydi. Ben de buradan bas bas bağırdım, her seferinde Serdal Adalı Başkan’a buradan mesaj verdim: Sakın ola sakın Sergen Yalçın’a ve Serkan Reçber’e transferi bırakmayın.Çünkü Sergen Yalçın, bir televizyon programında Osimhen’i tanımadığını ifade etmişti. “Buraya gelmeden önce Osimhen’i tanımıyordum” dedi. Yani Sergen Yalçın’ın tanıdığı kaç oyuncu var, bilmiyorum. İşin latifesi bir yana, Serkan Reçber’in de Beşiktaş Kulübü’ne transfer yapabilecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum.Dolayısıyla transfer işi sadece hocaya ya da hocanın getirdiği sportif direktöre bırakılmaz. Bu nedenle Serdal Adalı’nın kendi yetkilisini, yönetim içerisinden birini de bu sürecin içine koyması gerekir. Öyle bir şey olmaz: “Sergen Yalçın 10 oyuncu saysın, bunlardan beşini alın; bunların dışında alırsanız oynatmam.”E peki sonra ne olacak? Sen kime ne dersi veriyorsun? Burası ne, Çat Kapıspor mu? Yanlış anlaşılmasın, küçümsemek için söylemiyorum.Burası Beşiktaş. Diyelim ki sen beş oyuncu aldın, bu oyuncuların üçü ya da dördü performans vermedi. O zaman hesabı kime soracağız? Sergen Yalçın’a. Göndereceksin, gidecek. Böyle saçma bir şey olmaz.Yapılması gereken şudur: Yönetime ait bir oyuncu listesi olur, bu liste hocaya sunulur. Hoca bu oyuncular arasından en iyisi olduğunu düşündüklerini ister. Hoca der ki, “Ben bu listeyi değil, şu isimleri istiyorum.” O zaman oturulur, konuşulur. Yönetim olarak A, B, C planların olur. Tersine, hoca da bir liste verir, yönetim işin ekonomik tarafına bakar. Olay budur.“Benim istediğim 5-6 oyuncu transferi” diye bir şey olabilir mi? Burası Feriköyspor mu? Kurtarıcı diye getirdiğin Sergen Yalçın’ı sakın ola görevden alma. Sezonun sonuna kadar kalsın. Tüket. “Tüket” derken Sergen Yalçın’ın kariyerini bitirmekten bahsetmiyorum. Beşiktaş defteri ya kapansın ya da açık kalsın. Ama bu süreç yaşansın.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..