• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Sokak ortasındaki şiddet görüntüleri infial yaratmıştı. Genç kadının acı dolu öyküsü

baba

Forum Üyesi
Sokak ortasındaki şiddet görüntüleri infial yaratmıştı. Genç kadının acı dolu öyküsü

İstanbul Kağıthane'de sokak ortasında uzaklaştırma kararı aldırdığı ve boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından şiddete maruz kalan genç kadın, acı dolu hikayesini anlattı.

Kağıthane'de 21 yaşındaki görüntüleri, Türkiye'de kadına yönelik şiddetin geldiği noktayı bir kez daha gözler önüne serdi.

Genç kadın, ayrı yaşadığı eşi Bilal E. tarafından sokak ortasında silahla alıkonulup şiddete maruz kaldı.

TUTUKLANDI
Olayın ardından Yağmur Serin E.'nin emniyete giderek eşi Bilal E.’den şikayetçi olması üzerine polis ekipleri Bilal E.’yi yakaladı.

Gözaltına alınan Bilal E. "Kasten yaralama", "Ateşli silahlar kanununa muhalefet" ve "Tehdit hakaret" suçlarından tutuklandı.

YAĞMUR'UN ACI HİKAYESİ
Yaşananları anlatan Yağmur Serin E., zanlı ile 2024 Ocak ayında tanıştığını ve cinsel istismara maruz kaldığını dile getirdi.

Zanlının uyuşturucu kullandığını sözlerine ekleyen Yağmur Serin E., "Sonra ben hamile kaldığımı öğrendim. Şikayet etmemden korktu. Evlenmek istedi, kandırdı, evlendik." dedi.

"ÇOCUĞUM İÇİN SUSTUM"
Evlendikten sonra şiddetin başladığını dile getiren mağdur kadın, "Uyuşturucusu her zaman devam etti. Ben hep sustum, çocuğum için sustum." ifadelerini kullandı.

Şiddet olaylarının ardından ailesinin evine döndüğünü ve boşanmak istediğini söylediğini aktaran Yağmur Serin E., zanlı hakkında uzaklaştırma kararı aldığını dile getirdi.

"ÖNCE SENİ ÖLDÜRECEĞİM SONRA DA KENDİMİ' DİYE TEHDİT ETTİ"
"Babamın evine gelip kapıları yumruklamalar, camları kırmalar, sonra tehditler, mesajlar ve silah resimleri gönderiyordu." diye sözlerine devam eden genç kadın, şöyle devam etti:

"Sonra ben kızımı aldım birkaç gün önce. Tekrar ertesi gün ablasıyla görüştüm. Getirmemi söyledi. Kızımı götürdüm. Evde olduğunu bilmiyordum. Bilseydim asla gitmezdim. Kapıdan, taksiden verdim. Ondan sonra beni yakaladı. Kenara çekti. Kafama silah dayadı. 'Ya geleceksin, evinde oturacaksın ya da seni öldüreceğim. Sonra da kendimi öldüreceğim' diyerek tehdit etmeye başladı."

Polisi aramaması için zanlının telefonunu aldığını dile getiren Yağmur Serin E., "İzin vermeyince ilk önce kafa attı, sonra da dövmeye başladı. Silahı çıkarttı. Bana yaklaşıp bana yardım etmek isteyen insanlara da silah çekti; 'Yaklaşmayın, silahım var sıkarım' diyerek." dedi.

Yağmur Serin E., böyle biriyle yuva kurduğu için pişman olduğunu da sözlerine ekledi.

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.