• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Yeni yılda yeni umutlar var mı?

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
Sevgili Beşiktaşlılar, Yeni bir yıla girerken her şeyin gönlümüzce olmasını isterdim. Beşiktaş'ımız adına umut dolu satırlar yazmayı arzu ederdim. Ancak gelinen noktada, futbol takımımız ve kulübümüzün genel tablosu maalesef buna izin vermiyor. Gerçeklerle yüzleşmek zorundayız. Transfer konuşuluyor, transfer diye adeta yırtınılıyor... Oysa Divan Kurulu Toplantısı'nda da açıkça ifade ettiğim gibi, "Lütfen kemerleri bağlayalım; ekonomik durum hiç iç açıcı değil" demiştim. Bu, şahsi bir serzeniş değil; Beşiktaş'ı düşünen herkesin görmesi gereken bir gerçekti.Sayın Başkan, gerek seçim sürecinde gerekse sonrasında ısrarla Dikilitaş Projesi'nin altını çiziyorsunuz. Buradan Sayın başkana sesleniyorum; lütfen bu projeyi bütün şeffaflığıyla camiaya anlatın. Öyle bir ihale süreci yürütün ki, tüm firmalar katılabilsin. Beşiktaşlılar, ihalenin kime verildiğini, ne kadar gelir elde edileceğini açıkça bilsin. Kafalarda en ufak bir soru işareti kalmasın. Borsada 1,63 TL seviyesindeki hisselerimizin sessiz sedasız satılıyor. Bu gerçekten akıllara durgunluk veren bir durum. Ekonomi toparlandıktan, hisseler yukarı taşındıktan sonra satış yapmak daha doğru olmaz mıydı Sayın Başkan? Yapılan sermaye artırımından gelen parayla, bildiğimiz kadarıyla, hiçbir borcun kapatılmamış olması da ayrı bir soru işaretidir.Rakiplerimiz Bankalar Birliği borçlarını kapattı. Beşiktaş ise yılda yaklaşık 800 milyon TL faiz ödüyor. Bu tablo karşısında Beşiktaşlı nasıl umutlu olsun? Geleceğe nasıl güvenle baksın? İşte tam da bu noktaya dikkat çekmek istiyorum. Bir de yılan hikâyesine dönen transfer meselesi var...Sergen Yalçın ve Serkan Reçber'in transferi yürüteceği açıklandı . Avrupa futbolunda isim yapmış scout danışmanı Eduard Graff'ın da ülkesine döndüğü ifade edildi. Oysa Sergen Hoca göreve geldiğinde bu yapıyı istemediğini net şekilde dile getirmişti. Lütfen bunları da açıkça anlatın. "Ailevi bir sorun için gitti" gibi ifadelerle geçiştirmeyin. Lütfen Beşiktaşlıları kandırmayın! Artık gerçekler; net ve şekilde ortaya çıkıyor.Transferlerin kampa yetişeceği defalarca söylendi. Bunun özellikle altı çizildi. Ancak bugün geldiğimiz noktada ortada bitmiş tek bir transfer dahi yok. Tekrar ediyorum; beni en çok ilgilendiren konu Beşiktaş'ın geleceği ve Beşiktaş'ın ekonomisidir. transferde daha ne kadar harcama yapılacak? Hangi menajerlerle çalışılacak? Beşiktaş'ın paraları yine sokağa mı döküelecek? Borsadaki bu kötü tablo düzelecek mi? Satılacak hisseler banka kredilerini kapatmak için mi kullanılacak? Bu sorular Beşiktaşlıların sorularıdır. Ve bu soruların yanıtlarını merakla bekliyorum. Tabii unutmadan... Son hazırlık maçında altyapıdan gelen Ahmet Sami Bircan'ı attığı gol için kutluyorum.Sinan Vardar / FotomaçHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.