Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Duhuliye; "Beşiktaş futbol takımına karşı sistematik hakem operasyonlarını her hafta seyrediyoruz. Sizce Beşiktaş yönetim, medya, taraftar üçlemesinde sahipsiz mi? Beşiktaş'a yeterli şekilde sahip çıkıldığına inanıyor musunuz?"Şeref Nasır;Beşiktaş futbol takımı, Türkiye liginin bir rengidir en kötü durumu dahi 3. olurdu. Son senelerde nedense bir operasyon çekiliyor üzerine ve hiç bir yönetici bu duruma müdahil olmuyor nedense. Bence Beşiktaş şu an bir boşlukta ve sakince her durumu kabullenir oldu. Artık büyük maçlarımızı 10 kişi tamamlıyoruz hemde 90 dk.nin en az 4'de 3'ünde. Yöneticilik bir vasıfdır ve orada her haksızlığa karşı koyup haklarını savunsun diye Genel Kurul seçmiştir. Daha henüz hafızamızda şu an TFF başkanı olan beyefendi, Trabzonsor yönetiminde iken maçın hakemini 2 saat soyunma odasından çıkartmamıştı. Biz sadece hakkımızın savunulması istiyoruz. Her geçen hafta daha anlamsız hakem hatalarıyla karşılaşıyoruz. Bu durum Beşiktaş'a karşı adım adım yapılan sindirme politikasidir, sadece taraftarlar isyan ediyor yönetimler ise sakın ve efendice seyrediyor.En son maçta kırmızı kart gören oyuncumuzun hareketin aynısını Trabzonsporlu bir oyuncu yapıyor fakat sarı kart dahi görmüyor.AYAĞA KALK ARTIK YÖNETİM ELİNİ MASAYA VUR. KORKMA ARKANDAYIZ!..duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..