• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

''Beşiktaş’ı bu hale getirenlerle ne oturacaksın kardeşim?''

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
İbrahim Kırkayak: ''Fikret Bey’in bir hazırlığı var mı?''Kaya Çilingiroğlu: ''Ben Fikret Bey’den değil de başka eski başkanlardan bir tanesinden bir çıkış bekliyorum.''İbrahim Kırkayak: ''Ahmet Bey…''Kaya Çilingiroğlu: ''Yok, ondan biraz daha eski. Ayakları yere basan, olması gereken bir proje var. Hep söylediğim gibi bu takımların mutlaka yabancı ortak alması lazım. O da aynı kafada, aynı şeyleri, benzer düşünceleri taşıyor. Eğer böyle bir girişimde bulunabilirse, kongreyi ikna edebilirse Beşiktaş’ın tek çıkış yolu bu. Çünkü bu takımla, bu kafayla, bu borçla olmaz. 'Darphanenin arkasında yapsatla bir bina yapacağım, satacağım, borçları ödeyeceğim' gibi işler çözüm değil. Sermaye artırımları falan… Beşiktaş’ın işi çok zor.Beşiktaş mesela geçen hafta… Geçen haftaki Gaziantep maçında yağmur vardı ama en azından takım bir havaya girdi. Bir hafta önce kazanmışsın ama insanlar maça bile gelmiyor. Kimse inanmıyor.Yönetimin 'Camiayı birleştireceğim, hep beraber oturalım, kalkalım' söylemleri vardı ya… İnsanlar artık inanmıyor.''İbrahim Kırkayak: “Oturmayın, dediniz.''Kaya Çilingiroğlu: ''Bence de oturma. Beşiktaş’ı bu hale getirenlerle ne oturacaksın kardeşim? Her oturuşun bir katkısı olur mu? Ben diyorum ki Beşiktaş’ı bu hale getirenlerle oturma.''İbrahim Kırkayak: ''Hatırlatmak istiyorum; Monaco’da eski başkanlardan Faruk Bey, Alp Bey, Dursun Bey birlikte maç izlediler.''Kaya Çilingiroğlu: ''İyi de onlar Galatasaray’ı Galatasaray yapan adamlar.'' İbrahim Kırkayak: ''Beşiktaş’ta da çok kıymetli eski isimler var ama gerçek şu: Serdar Bey, Fikret Bey…''Kaya Çilingiroğlu: ''Bir dakika, bu hale ben mi getirdim? Ben diyorum ki Ahmet Nur Çebi, Hasan Arat, Fikret Orman, Yıldırım Demirören… Bunlarla bir arada olsan ne olur, olmasan ne olur? Beşiktaş’ı bu hale onlar getirdi.Faruk Süren dediğin adam Galatasaray’ı Avrupa şampiyonu yaptı. Alp Yalman döneminde Galatasaray tarihinde ilk kez yarı final oynadı. Senin söylediklerin faydası dokunanlar, benim söylediklerim zararı dokunanlar.Kişilik olarak belki hepsi çok iyi insanlar ama Beşiktaş’ı bu hale bunlar getirdi. Ben Beşiktaş’ın geleceği için bunlarla oturmam. Çay içerim, yemek yerim, seyahate giderim ama Beşiktaş için oturmam. Bana faydaları yok, zararları var.Aboubakar ikinci dönem alındı, gitti. Birinci dönem şampiyonlukta altı ay 'sakatım' diye oynamayan adamı tekrar bu kulübe koyan başkanlıkla ben niye oturayım?Zaten bir tanesinin savcılıkta dosyaları var bildiğim kadarıyla. Fikret Orman’ın da davaları var, Beşiktaş Kongresi’nin açtığı davalar var. Bunlarla ne oturacağım, ne konuşacağım? Beşiktaş’ın geleceği için ne anlatacaklar bana? Beşiktaş seyircisi Türkiye’nin en büyük, en vefalı seyircisidir. Başarıya bakmaz, maça gider. Şimdi o bile gitmiyor. Biz 15 sene şampiyon olamadık, her maça gittik.''İbrahim Kırkayak: ''Pazartesi günü tribünlerde boşluklar vardı.''Kaya Çilingiroğlu: ''Biraz mı? 40 bin kişilik statta 18-19 bin anca vardı. Taraftarda ciddi bir soğuma var. Sen bu seyirciye forma, ürün satacaksın. Rafa krizini iki aydır çözemeyen bir yönetimden bahsediyoruz.Rafa krizini çözemiyorsun ama başkanlık yapıyorsun. Böyle yönetim olur mu? Zaten seyirciyle bağ kopmuş. Antep maçından sonra yine protesto var. Bu kafayla gidemezler. Şimdi çıkıp ne diyecekler? 'Hatalar yaptım, sistemi değiştirdim, genç oyuncular alacağım, bana zaman verin mi' diyecekler? İnsanlar inanır mı? Daha başında bu sistemin gitmeyeceğini söyledik. Arada 14 puan var. Kasım’ı görmeden ligde ve Avrupa’da havlu attın. Önünde sadece Türkiye Kupası kaldı. Seyirci bu işleri biliyor. Hakem, federasyon bahaneleri kimseyi kandırmıyor. Herkes futbolu, yönetimi, oyuncu kalitesini görüyor.Beşiktaş başkanı bu işi götüremez. Yapılacak tek iş olağanüstü kongreye gitmek. Bu iş seninle olmayacak.Sergen Yalçın’ın kariyeri de bu süreçte zarar gördü. Devam etse bu kadroyla ne yapacak?Allah aşkına, Fenerbahçe’ye, Galatasaray’a, Trabzonspor’a Beşiktaş’tan bir oyuncu koyabiliyor musun? Yok.Cerny’i nerede oynatacaksın? 7 milyon euro veriyorsun. Rakiplerde ondan daha iyi dört-beş oyuncu var.Herkes görüyor. Kalite çok önemli. Beşiktaş şu an Fenerbahçe ve Galatasaray seviyesinde değil.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.