• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

"Beşiktaş’ı çalıştırmam için ısrarcı oldular"

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
Alman futbolunun başarılı teknik direktörlerinden Andre Breitenreiter, Radyospor'dan Ayhan Şensoy’a önemli açıklamalarda bulundu."Beşiktaş’ı çalıştırmam için ısrarcı oldular"2023 yılının sonbaharında Beşiktaş’tan teklif aldığını belirten Breitenreiter, "O zamanki başkan danışmanı beni aradı. Beşiktaş’ı çalıştırmam için ısrarcı oldular. O zamanlar Hoffenheim'dan ayrılmıştım. Bir takım çalıştırmıyordum ve Beşiktaş benimle iletişime geçti. Böylesine büyük, geleneksel bir kulüp için çalışmak her zaman onur vericidir, ancak başkanlık seçimlerinin yaklaşmasıyla zamanlama belirsizdi ve bu nedenle benim için doğru zaman değildi. Bu yüzden bir anlaşmaya varılamadı." dedi."Türkiye'den 3 kulüpten teklif aldım"Türkiye’den bazı kulüplerle görüşmelerde bulunduğunu ifade eden 52 yaşındaki Alman teknik adam, "Son yıllarda Türk kulüplerinden çok sayıda teklif ve talep aldım. Sezon başında iki Süper Lig kulübü benimle temasa geçti. Yakın zamanda başka bir kulüp daha benimle iletişime geçti. Türkiye Süper Ligi Alman teknik direktörler için ve dolayısıyla benim için de çok heyecan verici bir seçenek; sadece doğru eşleşme olması gerekiyor.” İfadelerini kullandı."Thomas Reis ve Tedesco iyi işler yapıyor"Süper Lig’i takip ettiğini vurgulayan Andre Breitenreiter, "Thomas Reis, Samsunspor’u kısa sürede Avrupa’ya taşıdı. Konferans Ligi’nde gayet başarılı bir sezon geçiriyor. Domenico Tedesco kaotik bir süreçte göreve başladı. Ancak Süper Lig’de yenilmez bir takım yarattı. İki hocayı da çok başarılı buluyorum. Geçmişte Marcus Gisdol da Samsunspor'da iz bıraktı. Kendi oyun tarzını oluşturdu. Alman teknik direktörler, yapıları ve organizasyonlarıyla Süper Lig'de fark yaratabilirler. Bunu ispatladılar." şeklinde konuştu.İsviçre'de şampiyonluk yaşadıAlmanya kariyerinde 2013-2014 sezonunda Bundesliga 2’de Paderborn'u şampiyon yaparak Bundesliga 1’e çıkaran Breitenreiter, 2016-2017 sezonunda aynı başarıyı Hannover ile tekrarladı. Bundesliga’da Schalke, Hannover ve Hoffenheim gibi takımlarda da görev yapan Andre Breitenreiter, 2021-2022 sezonunda ise Zürih’i İsviçre L igi şampiyonu yapmıştı. Alman teknik direktör 2023-2024 sezonunda ise İngiltere Championship’te Huddersfield’i çalıştırmıştı.AjanssporHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.