• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Beşiktaş'ta Rafa Silva gerçekleri; ortalığı ayağa kaldırdı!

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
10 NUMARAYI İSTEDİPortekizli oyuncu, Beşiktaş’ta takım içinde ciddi bir sorun haline geldi. Yönetim, teknik ekip ve futbolcu cephesinden farklı açıklamalar yapılsa da işin asıl boyutu çok daha derin. Rafa Silva, sezon başında 10 numaralı formayı talep etti. Yönetim, “Transferler bitsin, bakarız” diyerek net bir onay vermedi ancak kapıyı da tamamen kapatmadı. Amaç, yeni bir 10 numara transfer edilmesi ve bu formanın ona verilmesiydi. Transfer döneminde beklenen üst düzey yıldız kadroya katılamadı. Bunun üzerine takıma dahil edilen Orkun’a, Başkan Serdal Adalı’nın talimatıyla 10 numaralı forma verildi.ORTALIĞI AYAĞA KALDIRDIBu karar Rafa Silva’nın büyük tepkisine neden oldu. İçine kapanan, kimseyle konuşmayan Portekizli oyuncu, kısa sürede ortalığı ayağa kaldırdı. Sergen Yalçın’la sert bir tartışma yaşadı. Silva, “Ben dururken 10 numara Orkun’a nasıl verilir? Onun mevkisi bile orası değil. Neye göre bu kararı alıyorsunuz? O forma benim hakkım. Bunu söyledim. İstenmiyorsam kalmam. Başka numaralı forma giymem” şeklinde sert ve anlaşılmaz tepkiler verdi.SERGEN YALÇIN'A İLETTİTam olaylar yatışmışken bu kez kaptanlık krizi patlak verdi. Mert ve Necip’in kaptanlığının alınmasının ardından Orkun’un kaptan seçilmesi, Silva’nın köprüleri tamamen atmasına neden oldu. “Önce formayı vermediniz, şimdi de kaptanlığı alır gibi yaptınız. 10 numara ona, kaptanlık bana verilseydi adalet derdim. Ama sizde ne adalet var ne saygı” diyerek artık oynamak istemediğini Sergen Yalçın’a iletti.BAŞKAN TAVIR KOYDUSilva’nın, “Bu şartlarda forma giymem” sözleri başkana aktarıldı. Başkan Adalı ise net bir tavır ortaya koydu: “Burası Beşiktaş. Oyuncunun ismi ne olursa olsun, karar yönetimindir. Gerekirse teknik ekipten görüş alınır. Devre arasına beş maç var. Çık oyna, ara dönemde kolaylık gösteririm.” Rafa Silva her ne kadar tamam dese de, sakatlık bahanesi öne sürerek idmanlara çıkmadı.REST ÇEKTİLERBunun üzerine refleks gösteren yönetim, “15 milyon Euro getir, istediğin yere git” diyerek konuyu kesti attı. Silva geri adım atıp idmanlara çıksa da tavrı değişmedi. Kriz devam ederken Sergen Yalçın, mevcut haliyle Rafa Silva’yı takımda görmek istemediğini yönetime bildirdi. Rafa Silva için kulübe ulaşan teklifin ise 5 milyon Euro ve birikmiş alacakların bırakılması olduğu öğrenildi.FanatikHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.