Nef Stadı'nda düzenlenen kasım ayı olağan divan kurulu toplantısında kulübün gündemiyle ilgili açıklamalarda bulunan Özbek, sözlerine, "Bugün bu divan toplantısında siz değerli üyelerimizle Galatasaray üzerine biraz dertleşmek istiyorum." diyerek başladı. Sarı-kırmızılı camiaya birlik ve beraberlik mesajı veren Özbek, "Son dönemde gerek federasyon gerekse medya içinde yerleşmiş odaklarla büyük bir mücadele içindeyiz. Sadece kendi çıkarlarını düşünen ve bu çıkarlar için gözünü kırpmadan Türk futbolunu manipüle eden bu grupla savaşımız bir günde bitmeyecek. Hem Galatasaray hem de Türk futbolu için doğruları söylemeye devam edeceğiz. Bir adım bile geri adım atmadan bu mücadeleden zaferle çıkacağımıza gönülden inanıyorum. Bu mücadele bizi bir saniye bile yormaz, yaralamaz. Bizi asıl yaralayan, bu şer odaklarının ürettiği akla hayale sığmayacak yalanlara inanıp o yalanlar üzerinden bizi yıpratmaya çalışan bazı Galatasaraylılar." ifadelerini kullandı. Dursun Özbek, dönemlerinde oluşturmaya çalıştıkları birlik ve beraberliğin bozulmaya çalışıldığını ileri sürerek, "Tek amaç var. İlk günden beri oluşturmaya çalıştığımız birlik ve beraberlik ortamını, sevgi iklimini engellemek. Galatasaray bugüne kadar kutuplaşmadan, küskünlüklerden ne yarar gördü? Bu sevgi iklimimi sağlamak için çaba göstermekten asla yılmayacağız. Sizin desteğinizle Galatasaray'da birlik ve beraberliği sağlayacağız. Seçildiğimiz günden bugüne samimi eleştirileri her zaman dikkate aldık ama bizim bu samimiyetimizin bir zayıflık gibi anlaşılmasına, suistimal edilmesine de kesinlikle izin vermeyeceğiz." diye konuştu.

Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.