Beşiktaşlım
Forum Üyesi
İbrahim Kırkayak: ''Ayrılanlar oldu Beşiktaş’ta: Mert, Svensson, Jurasek, Paulista… Beşiktaşlılar transfer bekliyor. “Bize güvenin” diyor Serdal Bey, sayın başkan. 5-6 isim vardı hani. 'Tabii ki var. Maliyetler önemli,' demişti Sergen Hoca. Beşiktaş taraftarı da bir yenilenme bekliyor.''Kaya Çilingiroğlu: ''Biz de bekliyoruz. Yani bakacağız Ocak sonuna kadar. Eğer Sergen Yalçın’ın dediği gibi istedikleri oyuncuyu alamıyorlarsa, 'Hiç almayacağız' dedi. Almasınlar, böyle devam etsinler bu sene. Acele etmesinler. Çalışmalara devam etsinler. Sezon sonu daha mantıklı fiyatlara, daha iyi oyuncular alabilirler. Popülasyon için transfer yapılamaz. Bak, en iyi örneği Fenerbahçe verdi bu sene. İki tane oyuncu aldı; oyuncular uçaktan indi, sahaya çıktı. Böyle oyuncu istiyorum. Nasıl baktık demin Guendouzi’nin durumuna? Adam son dört senenin hepsinde 50 maç oynamış. Bir tanesinde belli ki sakatlığı var orada. Dört maç oynamış. Onun dışında hepsinde 48. Böyle oyuncu alacaksın. Yani bir adam yurt dışında herhangi bir Avrupa takımında 48 maç oynamışsa, o adam sıradan olamaz. En azından performansı doğru çıkar. İyi bir sporcudur, iyi bir profesyoneldir.Bir de ihtiyacın olan, oynatacağın adamı al. Oynatmayacağın adamı alma. İkincisi, fark yaratacak adama ekstra para ver. Madem 3-5 milyon, 7 milyon gibi paraları vermeyi düşünüyorsun, adam sahada fark yaratsın. Nasıl Gendouzi fark yaratıyor, Musaba fark yaratıyor, Osimhen fark yaratıyor. Icardi fark yaratıyor. Beğen, beğenme; fark yaratıyor. Sane yaratıyor. Onuachu yaratıyor. Öyle oyuncular al ki rakipler “Ah, bizde de böyle oyuncu olsa” desin.''İbrahim Kırkayak: ''Şimdi son lig maçında alınan galibiyetle moral bulan Beşiktaş’ta, sevgili Orkun hafta içi TRT Spor'da yayın konuğumuzdu. 'Bizde kaos yok, takım halinde moralliyiz. İyi başlayacağız, farkı kapatmaya çalışacağız,' dedi. Bir hedef hâlâ var.''Kaya Çilingiroğlu: ''Tabii ki var. Avrupa hedefi var, Türkiye Kupası hedefi var. Fenerbahçe’yi yendi. Dolayısıyla bir hedef var. En azından Avrupa hedefi var. Beşiktaş şu takımıyla Avrupa’ya gider. Ben hazırlık maçlarını izledim, ilk beş maçını. Fena değil. Isıran bir takım yapmış. Kim girse mücadele ediyor. Bir tane çocuk gördüm; çok az oynadı ama 90 numaralı Türk bir çocuk. Fiziği düzgün, topla ilişkisi fena değil. Tabii çok maç izlemek lazım, o ayrı. Sergen Yalçın elindeki kadroyla bence bulunduğu nokta iyi. Daha da iyi yerlere girecek. Biraz daha savaşması gerektiğini herhalde anladı. Seyirci de ona destek vermeli. Çünkü bu yönetimin de suçu var ama geçmiş dönemlerde Beşiktaş o kadar kötü yönetildi, o kadar kötü futbolcular alındı, mali durum o kadar zora sokuldu ki… Takım çıkış arıyor. Çıkış arayan bir takıma da aile olarak destek vermek lazım.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..