Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Salih Uçan'ın açıklamaları şu şekilde:Salih Uçan: ''Son dönemlerde oyun planımızı, oyun gidişatımızı ve oyun taktiğimizi göz önünde bulundurduğumuzda pozitif yönde ilerlediğimizi düşünüyorum. Sezon başı kampında aramızda çok sayıda oyuncu vardı. Daha iyi geçirebilirdik çünkü ben kampın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sergen hoca geldikten sonra, ne oynadığını bilen ve daha göze hoş gelecek bir oyun olacağını gösterdi. Tabii, bu zaman gerektiren bir durum. Ben hocanın bir oyun planı olduğuna antrenmanda da şahit oluyorum. Sergen hoca geldikten sonra hem ben hem diğer oyuncular… Herkesi oynattı; belki üçüncü kalecimiz oynamamıştır. Ben hocanın bana güvendiğini hissediyorum. Galatasaray maçında sahada net olarak Galatasaray’dan daha iyiydik, Davinson’un kırmızı kart pozisyonuna kadar. Kırmızı karttan sonra istemediğimiz bir bekleme moduna girdik. Bunları arkadaşlarla tesislerde de konuşuyoruz. O gün sahadan kazarak ayrılmamız gerekiyordu. Fenerbahçe maçında sahada ne yapması gerektiğini bilen oyuncular ve hocamızın taktiklerini uygulayan oyuncular vardı; 1-0, ardından iyi oyunla 2-0. Her şey iyi giderken talihsiz bir durum yaşandı. Sonra bambaşka bir geceye dönüştü. Aynı şekilde, Trabzon maçı da öyleydi. Sahaya çıktığında büyük maçlarda çok net, çok daha iyi oynayan bir Beşiktaş var; ama bazı maçlarda skor buna yansımadı. Son Fenerbahçe maçında da daha iyi oynayan taraf bizdik. ''SOSYAL MEDYANIN UCU BUCAĞI YOKSalih Uçan: ''Sosyal medyada yazılan bazı şeylere üzülüyorum. Burdur’dan birisi yazmış mesela: 'Takımda huzursuz hava yaratıyor.' Beni görse belki beni tanımayacak bile. Nereden biliyorsun huzursuz hava yarattığımı? Komik şeyler de oluyor. Maçta oyuna giriyorum, 'Beşiktaş’ın kurtarıcısı Salih mi?” yazmışlar. Oyuna girmiyorum, “Hoca nasıl değişiklik yapsın, kenarda Salih var' yazıyorlar. İlk 11 oynuyorum, 'Yıl olmuş 2026, hâlâ Salih oynuyor' falan yazıyorlar. Sosyal medya ucu bucağı olmayan bir yer.''"Ayağındaki bantı açıklayabilir misin?"Salih Uçan: "Atletik performans hocalarımız bunu Amerika'dan bulmuşlar. Amerika'da NBA'de oyuncular yoğun fikstürlerinde bunları kullanıyorlarmış. Sinire uyarı veriyor. Sinir de kan akışını hızlandırıyor ve senin daha hızlı toparlanmanı sağlıyor. Yoğun kamp dönemi ve fikstürlerde bunları kullanmaya başladık. İnşallah faydasını görmeye devam ederiz. Çift antrenmanlardan sonra her gün takıyoruz. Performans hocalarımıza teşekkür ediyorum.''Salih Uçan: ''Salih Uçan: Beşiktaş’ın ucunda kupa olan her durumda kupanın talibidir. Kupa kazanmak Beşiktaş’ın DNA’sında vardır.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..