Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Beyaz TV'de konuşan Ahmet Çakar, şunları söyledi.Ahmet Çakar: ''Çok saçma bir şey ya. Geçen hafta Başakşehir Fenerbahçe maçında Ömer Ali Şahiner, Oğuz Aydın'ın aşiline bastı. Peki. Tamam. Oradaki var hakemi çağırmadı attırmadı, Trabzonspor-Beşiktaş maçının var hakemi attırdı. Buraya kadar normal mi? Hayatın doğal akışına uygun mu? Ama bak, kasten yapıyorum. Geçen haftaki var hakemiyle Trabzonspor-Beşiktaş maçındaki var hakemi aynı adam. Şimdi Alper Çetin'e, var sistemine, MHK'ye, federasyona soruyorum. Alper Çetin geçen hafta vardaydı, Başakşehirli Ömer Ali'yi benzeri pozisyonda attırmadı. Aynı Alper Çetin Trabzonspor-Beşiktaş maçında VAR'daydı. El Bilal Toure'yi hiç alakası olmayan bir kırmızı karttan dolayı attırdı. Şimdi ben soruyorum: 1- Var hakemi taraf mı tutuyor? 2- Var hakemlerine birileri talimat mı veriyor? Bu ille de yetkili olması gerekmiyor.Bu iş başka bir iş mi? Ha, Trabzonspor - Beşiktaş maçında VAR'da Alper Çetin olur. Geçen haftaki maçta Hasan Çetin olur. Lafım yok. İki ayrı insan farklı değerlendirme. Hatalıdırlar ama işin altında pislik aramam. Ama geçen, hafta yedi gün önceki maçta VAR hakemi Alper Çetin. Trabzonspor - Beşiktaş maçında VAR hakemi aynı Alper Çetin! Geçen haftaki pozisyon daha vahim, bu haftaki asla kırmızı kart değil.Alper Çetin'e soruyorum. MHK'ye soruyorum. Bu adam Alper Çetin. Geçen hafta niye attırmadı Ömer Ali'yi, Oğuz Aydın'ın aşiline bastığı için? El Bilal Toure'yi niye attırdı? Acaba ona talimat mı veriliyor? Veriyorsa kim veriyor? İşin içinde başka bir pislik mi var? İzah etsinler bana.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..