• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Yanlış üslup doğru sözün katilidir

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
Pepe maaşları yatmadığından sorgusuz sualsiz gitti, Quaresma'yı Abdullah Avcı 'Sistemime uymuyor' dedi diye Kasımpaşa'ya yolladık, Rosier daha ne olduğu bile açıklanmayan sebepten gönderildi...Mario Gomez korkuları varmışmış, öylece gitti. Karius bilmem kaç ay maaşı yatmadı diye UEFA'lık olduk, o da öyle yürüdü...Aboubakar? Akıllara zarar... Atiba'ya bir jübile yapamadık... Negredo kimsenin haberi olmadan havaalanında görüntülendi... Rıza Hoca'ya daha bir ay olmadan acayip saygısızlık yapıldı...Ljajic, Lens, Teixeria, Douglas, N'Sakala'yı saymıyorum... Ve daha niceleri... Topçularla olan hiç bir krizi yönetemiyoruz... Ya akılları karışık ya kalpleri kırık ya da beddua alarak gönderiyoruz...Ve taraftar olarak bu tip saygısızlık vefasızlık ve iş bilmezlikle yüzleşip hiç suçumuz yokken içimizde ukde kalıyor... En son Necip ve Mert...Camiada kime sorsan 'Necip artık futbolu bırakmalı' der. Mert'in de performansından memnun değildir gönderilse de ses çıkarmaz...Lakin gönül kırmadan el sıkışarak vedalaşalım diye ekler ama... 2004'te 14-15 yaşında bu kulübün kapısından girip, taa bu zamana kadar formayı terleten bir adama bu tertip gönderilme şekli bende oturmadı... Kalbimiz acıdı...Ne demek kendilerinden kulüp bulmaları istendi... Kullanılan dil sıkıntılı bir kere...Günün anlamına binaen bir sözle bitirelim yazıyı: Yanlış üslup, doğru sözün katilidir..."Denetim kurulunun değil yönetim kurulunun dediği oluyor""Yönetim kurulumuz mali tabloların ne kadar kötü olduğunu anlatırsa kimse yüksek transfer beklentilerinin içine girmez. Yıllarca söylememize rağmen "Denetim kurulu değil yönetim kurulu dikkate alınıyor" diye bir paragrafı var sevgili denetim kurulu üyesi Özgür Şentürk'ün cumartesi günü divanda yaptığı konuşmada... Bence harika...Zaman zaman içimizden geçirdiğimiz keşke dediğimiz hayıflanma/sitem/temenniyi vurguluyor... Ama...!!!!! Mali tablonun fecaat olduğunu sağır sultan biliyor! Ona rağmen transfer çığlıkları bitiyor mu? Hayır...Velev ki başkan denetim kurulu raporuna uydu, transfer yapmadı. Taraftar paranız yoksa niçin geldiniz yönetime diye hesap sormayacak mı? Bal gibi soracak. Millet Osimhen, Sane, Ederson indiriyor, siz neyin peşindesiniz diye cephe açılmayacak mı? Sular seller gibi hem de...Devam etti sevgili denetim kurulu üyesi sn Şentürk ve dedi ki, "Çocukluğundan beri Beşiktaş'ın içinde olan hocamıza bu durum anlatılsa o da taraftar gibi anlar" Anlatıldı o dönem. Solskjaer'e verilen kadro ona verildi.Ben bu kadroya gelmem dedi Sergen Hoca... Ki, kendine göre haklı yanları vardır illaki... Baya transfer istedi üstüne... Ve-l hasılı, Serdal Adalı tam da Sevgili denetleme kurulunun bize anlatmak istedikleriyle seçim propagandası yaptı...18-21 yaş aralığı topçular alacağız, scoutinglerimiz çalışıyor ben bu menajerlere para kaptırmam diye her yerde anlattı... Sonuç? Yine algıcıların-çalgıcıların dediği oldu...Kendi fikirlerini toplumlara anlatabilmek ve onun kabul görmesini sağlamak çok meşakkatli bir iştir... Uzundur... Dikenlidir... Müsaade istenilen zamanla edilen vaatler örtüşmeli taraftarla yüzleşilmeli şeffaf olunmalıdır...Ve bunların hepsi göreve gelmeden deklare edilmelidir... Ki, geldikten sonra kimse revaninin üstüne napolyon kirazı istemesin!!!Herkes tek yürek tek yumruk olsun Yoksa denetleme kurulunun O konuyla dediklerinin altına imzamı atarım...Alen Markaryan / AkşamHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.